Voor het 12e jaar staan weer twee Zomerweekends Chi Kung en Meditatie gepland op Gortershoek in Haule (Friesland). Een weekend lang trainen, zonder alledaagse beslommeringen, geeft de gelegenheid een goed contact met je lijf en geest te krijgen en deze intensief te bestuderen. En daardoor diep te ontspannen, inzichten uit te nodigen, energie op te doen en tegelijkertijd levendiger te worden.

Het eerste weekend is van 20t/m 22 juli en het tweede weekend van 31 augustus t/m 2 september.

De Zomerweekends staan volledig in het teken van onze ‘Natural Ease’. Deze Natural Ease zullen we via de Chi Kung en de ‘Ruimte, Tijd & Kennis’-Meditatie intensief onderzoeken en trainen. De flyer met meer informatie is in de maak, maar zal wat praktische informatie betreft niet veel afwijken van voorgaande jaren. Dat betekent weer heerlijk vertoeven op Gortershoek, een mooi ruimtelijk gebied in de buurt van prachtige bossen en heide. We trainen in een traditionele Yurt (Mongoolse tent), of op het grote door bomen omgeven veld. ’s Avonds wordt een kampvuur aangestoken en kunnen liefhebbers in de houten hottub naar de sterren kijken.

In de gerenoveerde boerderijstal zijn smaakvolle kleine slaapzalen voor 4 tot 6 personen. Ook kan er in overleg op het terrein gekampeerd worden. Door de gastheer, wiens passie voor koken duidelijk valt te proeven, wordt ontbijt, lunch en diner gemaakt. Er wordt vegetarisch en waar mogelijk met eigen biologische producten gekookt.

Maar zoals gezegd: flyer volgt 😉

Kosten €260,- per weekend voor alle training, verblijf en volledige verzorging

PS: Er komen al aanmeldingen binnen, dus als je mee wilt doen, laat het me weten.