active inquiryGesprekken om meer ruimte te vinden in dat wat vastzit
Door samen je dilemma’s en moeilijkheden waar je tegenaan loopt te onderzoeken, met  een nieuwsgierige blik naar wie je bent en waar je nu staat, dienen zich nieuwe mogelijkheden aan om je leven meer ten volle te leven.

Waarom coaching/therapie?
Je hebt het gevoel dat je vastzit in de manier waarop je met jezelf, je baan of je relaties omgaat. Je hebt het gevoel dat er meer mogelijk is (in het leven), maar weet niet hoe je deze ruimte (voor jezelf) kunt creëren. Je bent er aan toe om te onderzoeken waarom je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt. Je hebt een bereidheid om vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn naar terugkerende dilemma’s. Maar je weet niet welke vragen te stellen, wat er allemaal mogelijk is, waar je moet beginnen en hoe je daarna verder moet.
Door samen te kijken naar je situatie, door eerlijk te kijken zonder te oordelen is het mogelijk meer bewustzijn te krijgen over de patronen van waaruit je handelt. Met humor en inzicht onderzoeken we je problemen en vastzittende situaties. Zo kan er meer ruimte komen voor wie je allemaal bent en wat je eigenlijk wilt van dit leven.
Ervaringen, gedachten en gevoelens worden direct onderzocht in plaats van het ‘blijven praten over’. Aan de hand van wat je ontdekt wordt steeds duidelijker wat je kunt doen, om dat wat jij belangrijk vindt te realiseren. Zodat je kunt veranderen van een levenshouding waarin je voornamelijk bezig bent met het managen van problemen en dingen zo goed mogelijk proberen te doen naar een houding waarin je op je gemak bent, in je kracht staat en meer uit je leven kunt halen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Eén of meerdere gesprekken
Meestal gaat het zo: je komt voor een eerste gesprek (60 – 75 minuten). Hierin maken we kennis: Jij vertelt over jouw verwachtingen en wensen voor de coaching en de dilemma’s waar je mee zit. Ik leg wat uit over mijn werkwijze en achtergrond.  En dan gaan we meteen aan de slag. In zo’n eerste gesprek moet het gevoel bij jou ontstaan dat het mogelijk is dat datgene wat vastzit kan gaan bewegen.

Soms is dat gevoel van mogelijkheid genoeg of een heel enkele keer ontstaat dat gevoel niet. In beide gevallen houden we het dan bij één gesprek. Meestal echter, is dit gesprek het eerste van een serie van drie gesprekken waarin we samen de mogelijkheden nog meer gaan ontdekken en handen en voeten geven. En we kunnen zo vaak als wenselijk nieuwe series af spreken. Sommige mensen hebben na 1 of een aantal series genoeg inzichten om een tijd mee voort te kunnen. Anderen blijven eens per vier of zes weken komen, om te blijven sparren, onderzoeken en verdieping te vinden.

De Sessiescoachtalk
Om het overzichtelijk te houden, zowel qua periode als qua prijs, gaan de sessies gewoonlijk in series van drie gesprekken. Zodat je iedere keer na afloop van drie gesprekken kunt kijken of je nog meer gesprekken wilt of dat het zo oké is. Om de sessies/gesprekken betaalbaar te houden, zijn er verschillende tarieven voor verschillende inkomensgroepen. Tot welke jij behoort kun je het beste zelf beoordelen.

Tarieven (incl 21% btw)
Eenmalig gesprek (60-75 minuten) : minimum € 45,- modaal € 55,-  boven modaal €65,-
Serie van 3 gesprekken : minimum € 125,- modaal € 150,-  boven modaal € 175,-

Afspraak afzeggen
Als je niet kunt komen op de afgesproken tijd, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Een afspraak voor een sessie kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd, en binnen 24 uur ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.

Meer info of afspraak maken
Remco Wernert
T: 06-47420649  –  E: info@NaturalEase.nl
p/a Witte de Withstraat 15-c  1057XE Amsterdam