Welkom

1-Remco-Kers-li

Natural Ease: Chi Kung & Medtatie training

Soms heb je van die momenten dat je bezig bent met een klusje en je neuriet er wat bij. Of je bent buiten opweg ergens naar toe en je snuift de frisse lucht op. Of je zit eindelijk, na een lange dag, en je wangen zijn een beetje warm en je hebt een rozig gevoel over je. Op deze momenten hoeft er niets af of bij. Het is goed zoals het is. Dat is Natural Ease, dat er niets bij of af hoeft, dat je direct in contact staat met je “levendigheid”. Een enkele keer, of als we geluk hebben vaker, hebben we deze ervaring zomaar. Je kunt je er ook in trainen, zodat deze toestand van Natural Ease  je normale staat van zijn  wordt.

Chi Kung

IMG_0463

Een oefenmethode uit China die lichaamstraining combineert met bewustwording. Met Chi Kung werk je op een intelligente manier aan je gezondheid en vitaliteit. Je krijgt meer inzicht in het functioneren van je lichaam. En je leert onder verschillende omstandigheden fit, alert en ontspannen te blijven. Door zijn effectiviteit wordt het soms wel aangeduid met: de kunst van het opladen van de batterij. 

Lees meer…                                                                                                     

Meditatie

Cat-What-is-this-thing-you-call-bubbles

Een training in het uitnodigen van meer ruimte en kleur in alle situaties. Met Meditatie werk je aan het openen van je perspectieven en je zintuigen. Het traint ons om ons leven en alles wat ermee samenhangt meer als een geheel te beschouwen. Door het ontwikkelen van een directer contact met de realiteit worden ‘gewone’ gebeurtenissen steeds interessanter en meer en meer ontvouwt zich een waardering voor het leven zelf.

Lees meer…

Je kunt me bereiken via dit nummer. Het snelste gaat het via whatsapp, maar bellen kan natuurlijk ook. Druk op contact voor meer contactdetails.