Over de lessen

Er zijn vier verschillende soorten lessen.
Twee verschillende lokaties.
En online lessen.
Op deze pagina vind je alle informatie erover

De basis waarop je je Chi Kung training bouwt. Waarin alle essentiele stappen worden behandeld om te werken aan je fitheid en lichaamsbewustzijn. Specifieke warming up, de Zhang Zhuang, verschillende bewegingen om je energie nog beter te laten stromen. Kortom, alle fundamentele onderdelen die onze Chi Kung zo uniek en efficient maakt

In deze lessen ligt het accent op ontspannen en ruimte innemen. We doen oa. zelfmassage, zittende en liggende Chi Kung, en ook oefeningen uit de TSK  visie. Hierdoor kun je steeds een beter idee en gevoel ontwikkelen voor wat het nou betekent om op een dieper niveau los te laten en support te vinden  .

Filosofie, pyschologie en meditatie gemixt met fysieke oefeningen. Om je belichaming nog beter te waarderen en onderzoeken helpt het oefenen in verwonderen.  Geïnspireerd door Boeddhistische en Taoistische oefeningen. En manier van ervaren en kijken en oefenen uit de TSK-Vision.

Het leren toepassen van wat je begrijpt en beheerst uit de fundamental lessen, door bv specifieke oefeningen uit de Ichuan of uit de TSK-visie. Maakt je begrip en kunde van de Chi Kung voor energie, gezondheid en mindful leven scherper en nog universeler toepasbaarder.